Oikeudenkäyntiavustajaluettelo on siirtynyt uuteen asiointiin: https://asiointi2.oikeus.fi/oikeudenkayntiavustajaluettelo

Oikeudenkäyntiavustajaluettelo

 

Oikeudenkäyntiavustajaluettelo on oikeudenkäyntiavustajalautakunnan ylläpitämä julkinen luettelo luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista. Asianajajat ja julkiset oikeusavustajat eivät tarvitse lupaa oikeudenkäyntiavustajana toimimiseen, joten heidän tietojaan ei ole tässä luettelossa.

Hakuohje

Hakuehtona toimii haettavan henkilön suku- ja etunimi täydellisenä. Voit kirjoittaa sukunimen myös ilman etuliitettä (esimerkiksi von). Hakuun on kirjoitettava ainakin yksi etunimi, mutta sen ei tarvitse olla ensimmäinen etunimi. Hakusanoissa ei voi käyttää niin kutsuttuja jokerimerkkejä (esimerkiksi *). Jos nimessä on erikoismerkkejä, esimerkiksi heittomerkkejä (´`), tai aksenttimerkkejä (^), voit kirjoittaa nimet kokonaan ilman niitä. Jos kuitenkin käytät erikoismerkkejä, nimet on kirjoitettava täsmälleen oikein, tai hakujärjestelmä ei tunnista nimiä.

Hakutulos

Jos henkilö löytyy luettelosta, hakutulokseksi tulee luvan hyväksymispäivä sekä avustajan kotikunta. Jos henkilön nimeä ei löydy luettelosta, hänelle ei ole myönnetty lupaa tai se on peruutettu.