Suomi.fi-valtuudet -palvelu

Asiointipalvelun Katso-palvelun tuki on loppunut ja se on korvattu Suomi.fi valtuudet -palvelulla. Yrityksen puolesta asiointi hoituu nyt Suomi.fi valtuudet –palvelun kautta. Jos tilaat rikosrekisteriotteita, katselet tai käsittelet oikeusapuasioita, niin nämä asiointivaltuudet tulee antaa sinulle Suomi.fi valtuudet –palvelussa.

Ohjeet tähän löytyvät Suomi.fi linkin alta Ohjeet Suomi.fi valtuuksien antamiseen.

Kuvaus yllä mainituista Suomi.fi asiointivaltuuksista alla:

 

- hakea oikeusapua ja muutoshakemuksia

- tehdä ratkaisupyyntöjä ja taloudellisia selvityksiä

- laskuttaa oikeusavusta

 

 

HUOM! Tarkistakaa, että teillä on valtuutuspalvelussa valtuuttaja ja valtuutettu tiedot oikein, eli lähtökohtaisesti yritys antaa henkilölle asiointivaltuuden.

Kun tarvitsemasi valtuudet ovat kunnossa Suomi.fi valtuudet palvelussa, voit sisäänkirjautua asiointipalveluun asioidaksesi yrityksen puolesta. Kun kirjaudut sisään, valitse Suomi.fi valtuudet. Suomi.fi valtuudet - palvelu käyttää vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenne, varmennekortti). Tämän jälkeen valitset yrityksen, jonka puolesta asioit.

 

Tarkemmat ohjeet valtuuspalvelusta löytyvät Suomi.fi sivustolta: Yrityksen tai yhteisön puolesta asiointi ja Anna valtuus yrityksenä tai yhteisönä